OERsterk en vitaily

Leefstijlproducten en supplementen

OERsterk producten

Ter ondersteuning van jouw pad richting een vitaal leven wil ik graag wijzen op de volgende Oersterk boeken en, magazines en online trainingen.  Ze zijn te verkrijgen in de winkel van Oersterk.

Vitaily

Ik werk in mijn praktijk graag met de supplementen van Vitaily.  Een groot deel van de Nederlanders lukt het niet om met hun reguliere voeding voldoende Omega 3-vetzuren, vitamine K, jodium, selenium en magnesium binnen te krijgen. Door de jaren heen kunnen er tekorten ontstaan. Suppletie van deze sleutelstoffen is een essentiële aanvulling op jouw voedingspatroon en een investering in je vitaliteit.  

De vitamines en mineralen van Vitaily zitten niet in verschillende potjes, maar in zakjes waarvan je er een per dagen neemt. Je kunt kiezen uit maand- en kwartaalpakketten en een jaarabonnement. 

Maand pakket

Kwartaal pakket

Jaarabonnement

Test of jij tekorten hebt

Gezond en gelukkig oud worden is topsport geworden in de moderne onnatuurlijke maatschappij. De twee belangrijkste uitdagingen zijn:

1. weg te halen wat het lichaam niet nodig heeft, zoals chronische overprikkeling en chronische stress
2. toe te voegen wat het lichaam wel nodig heeft, zoals diepe ontspanning, beweging en de juiste voedingsstoffen

De meeste mensen lopen namelijk rond met belangrijke tekorten. Ze zijn een logisch gevolg van de moderne leefstijl, waaronder het moderne voedingspatroon. Ook hier start het in het grotere systeem – onze voedselvoorziening – van de voedingsindustrie tot de landbouw. Hoogleraar Louise Vet stipt dit punt ook in het NRC aan.

Chemische bestrijding van een insectenplaag is werken tegen de natuur. Je kunt beter de vijanden van die insecten bevorderen en die voor ons het werk laten doen. Of neem de bodem, die moet niet alleen landbouwproducten leveren, maar ook water kunnen vasthouden, klimaat-adaptief worden. Die bodem leeft, zit vol met allerlei micro-organismen zoals waardevolle schimmels en bacteriën. Die bodem heeft niet alleen kunstmest nodig – stikstof, fosfaat en kalium – maar is een zeer complex systeem met allerlei verbindingen, allerlei micronutriënten, allerlei interactie boven en onder de grond, die we kunnen inzetten om onze gewassen gezond en sterk te houden.

Die diversiteit van de bodem moet je koesteren. Dat is de basis van een goede interactie tussen landbouw en natuur. Dat inzicht hebben we verloren. En dat moet terug. We moeten geld investeren in het omturnen.’

We moeten tekorten in ‘onze bodem’ – dus ons lichaam – ook aanvullen. Lees deze uitgebreide blog als je meer verdieping wilt.

Heb jij ook tekorten? Doe deze simpele test Doe de test hieronder en krijg helder of je mogelijk één of meerdere tekorten hebt.

Scroll naar top