Stoppen met roken met rookvrij en fitter - Ellen Abbringh

Stoppen met roken

Met rookvrij en fitter

Stoppen met roken onder begeleiding is veel succesvoller dan zelfstandig stoppen. Ik help je hier graag bij. Ik werk met het programma Rookvrij en Fitter. Dit is een heel leuk, intensief maar vooral succesvol programma. Het omvat een intake, zes themasessies of drie face-to-face of online individuele sessies en drie Fresh Air Walks in drie weken. Kenmerkens is dat de bijeenkomsten gebeuren in een sportieve setting in een hele innovatieve opzet.

Deelname aan Rookvrij en Fitter is gratis. Het programma wordt volledig vergoed door de zorgverzekeraar (met uitzondering van DSW) en staat onder begeleiding van erkende stoppen-met-roken coaches. Ik ben een van deze coaches.

Waar vinden de sessies plaats?

Ik bied het groepsprogramma aan vanuit de Binder in Leersum en het tenniscentrum Heuvelrug in Doorn. De intakes voor de groepsessies vinden ook daar plaats. De intake voor de individuele sessies vinden plaats in het vitaliteitscentrum in Doorn aan de Acacialaan 15. De sessies zelf vinden plaats op een van tevoren afgesproken plek in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug.

Nog nooit was het zo belangrijk om te stoppen met roken. Corona toont wederom het belang van een gezonde (rookvrije) leefstijl aan. En dit is een unieke kans om dit op een leuke, innovatieve en uiterst professionele wijze te doen. Uiteraard is deelname aan Rookvrij en Fitter veilig en houden we ons tijdens de sessies aan de coronamaatregelen.

Aanmelden

Aanmelden voor het programma kan op drie manieren:

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Scroll naar top
Ellen Abbringh draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders